Sponsor worden?

Voor bedrijven zijn de volgende sponsorpakketten opgesteld:

Sponsorpakketten

Pakket 1: € 100, –

• Beamer reclame¹ tijdens concerten van Harmonie KNA in Gemeenschapscentrum de Hamar.
  • Persoonlijke uitnodiging voor elk concert in Gemeenschapscentrum de Hamar en recht op twee toegangskaarten.
  • Uw logo/beeldmerk (300px x 100px) op de sponsorpagina van onze website met een link
    naar uw eigen site.
  • Plaatsing van een advertentie in programmaboekjes van concerten.

Pakket 2: € 250,-

Pakket 1, uitgebreid met :

• Persoonlijke uitnodiging voor elk concert in Gemeenschapscentrum de Hamar en recht op vier toegangskaarten.
  • Uw logo/beeldmerk (300px x 100px) verschijnt afgewisseld met logo’s van andere sponsoren op onze homepage.

Pakket 3: € 500,-

Pakket 2, uitgebreid met:

• Persoonlijke uitnodiging voor elk concert in Gemeenschapscentrum de Hamar en recht op acht toegangskaarten.
  • Uw logo/beeldmerk op al onze correspondentie.
  • In overleg te plannen serenade bij bijvoorbeeld openingen of bedrijfsjubilea.

Pakket X: vanaf €750,-

• Vanaf het bovengenoemde bedrag bieden wij een promotie oplossing die afgestemd is op de wensen van uw bedrijf.

Heeft u interesse om sponsor te worden van onze harmonie, neem dan contact met ons op via sponsoring@harmoniekna.nl

¹De grootte en/of tijdsduur van de beamer reclame en advertenties in programmaboekjes zijn afhankelijk van het door u gekozen pakket.