Voorverkoop De Show Van Now is begonnen!

Per direct zijn de kaarten voor De Show Van Now in de voorverkoop! Kaarten zijn aan de servicecounter bij Jumbo Belfeld te koop, en kosten €10,- voor volwassen en €5 voor jeugd (t/m 11 jaar). Voor zowel volwassenen als jeugd is een drankje in de pauze inbegrepen.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de Jumbo af te reizen? Kaarten kunt u ook per email van tevoren kopen: door een email te sturen aan pr@harmoniekna.nl met als onderwerp ‘bestelling themaconcert [uw naam]’ wordt dit in werking gezet. U krijgt dan een email retour met daarin de betaalgegevens. Na verwerking van de transactie leggen wij de kaarten apart aan de dagkassa, of brengen ze desgewenst bij u thuis.

Voor beide voorverkoopmethoden geldt: OP=OP!

Harmonie Kunst na Arbeid uit Belfeld houdt op 7 en 8 oktober weer haar tweejaarlijkse themaconcert. Deze altijd goed bezochte uitvoeringen zullen dit jaar in een heus live TV-show format gepresenteerd worden. Special guests, live zang van Sandy Denessen en Bart Janssen en ander entertainment zal u in een heuse TV-studio doen wanen. Zaterdagavond 7 oktober begint Kunst na Arbeid om 19:30u met haar concert, zondagmiddag hoort men de eerste klanken om 14:30u.