In memoriam: Henk Sloesen

Ons bereikte vorige week het droevige bericht van het overlijden van onze erevoorzitter de heer

Henk Sloesen

Henk was van 1971 tot 1991 voorzitter van onze harmonie. Hij was een bevlogen voorzitter met hart voor zijn vereniging die zich, naast tal van andere activiteiten, sterk heeft gemaakt voor het welzijn van de jeugdleden binnen onze vereniging. Voor zijn jarenlange grote inzet is hij bij zijn aftreden benoemd tot erevoorzitter.

Ook als erevoorzitter bleef Henk zeer betrokken bij de vereniging. Hij was trouw aanwezig bij alle concerten en bezocht ook regelmatig de repetities op vrijdagavond. Wij zijn hem dankbaar voor zijn inzet en enthousiasme en verliezen in hem een bijzondere muziekvriend.

Wij wensen zijn vrouw Truus en Jos, Maggie, Lucas en Nancy veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur, ereleden en leden Harmonie Kunst na Arbeid