Themaconcert 2017: De Show Van Now

Op 7 en 8 oktober zal Harmonie Kunst na Arbeid weer haar tweejaarlijks themaconcert ten gehore brengen. Na eerdere succesvolle en goed bezochte edities als ‘D’r Waas Ens’ en ‘De Bevrijding’ is het thema dit keer ‘De Show Van Now’. Tijdens de twee uitvoeringen zal het publiek worden getrakteerd op muziek uit verschillende perioden, gepresenteerd in het format van een live TV-show. Omdat bij een dergelijke uitzending show-elementen niet mogen ontbreken, is er o.a. zang van Bart Janssen en Sandy Denessen en zal stemmingsmuziek voor een levendige avond zorgen. U mag een echte show verwachten inclusief entertainment, gasten die op bezoek komen en nog veel meer.

De zaterdagavond en zondagmiddag worden gepresenteerd door Tamara Peeters en beginnen om respectievelijk 19:30u en 14:30u. Kaarten zijn te koop à €10,- per stuk, inclusief een consumptie in de pauze. Jeugd tot 12 jaar betaalt €5,- per stuk, inclusief een drankje in de pauze. De voorverkoop zal starten op 1 september bij Jumbo Belfeld. Tevens kunt u vanaf dit moment uw kaarten bestellen door ons te emailen. Over de voorverkoop volgt later meer informatie. Wanneer er voldoende kaarten beschikbaar zijn is de dagkassa een uur voor aanvang van het concert geopend.

Graag heten wij u welkom tijdens een van de twee uitvoeringen, ‘De Show Van Now’ belooft nu al hét concert van het jaar te worden!