Lid worden?

Welkom!

Wil je lid worden van harmonie Kunst na Arbeid, dan heten wij jou uiteraard van harte welkom. Muziek maken is voor jong en oud en dus voor iedereen. Heb je interesse in het (leren) bespelen van  slagwerk (bv. drumstel, pauken, Xylofoon, etc.), een houten blaasinstrument (bv. Klarinet, dwarsfluit, saxofoon, etc.) of koperen blaasinstrument (bv. trompet, schuiftrombone, hoorn, tuba etc.) binnen een moderne, dynamische en gezellige vereniging, aarzel dan niet en meld je aan.

Kinderen

Meestal beginnen kinderen met muziek maken rond hun achtste levensjaar. Zij beginnen meestal eerst met blokfluitlessen. Dit mag, maar hoeft niet. Als je al weet welk instrument je wilt gaan bespelen, kun je je meteen aanmelden bij de harmonie. Onderaan deze pagina vind je een link naar het aanmeldformulier. Weet je nog niet zo goed wat je wil, kun je gerust eens langskomen tijdens een van onze repetities, om de verschillende instrumenten eens te bekijken en misschien ook al eens te proberen. Je kunt dan vooraf het beste even het contactformulier op deze site invullen of mailen met jeugd@harmoniekna.nl, zodat we weten dat je komt en ervoor kunnen zorgen dat de instrumenten aanwezig zijn. Als je een instrument hebt gekozen en je hebt ingeschreven als lid van onze harmonie krijg je een instrument in bruikleen en mag je gaan deelnemen aan het “Kingerhermenieke”. Dit is een voorloper van de jeugdharmonie. Daarnaast volg je muzieklessen bij het Kunstencentrum.

Ervaren muzikanten

Zoals al gezegd is muziek maken een prachtige hobby voor jong en oud. Ook muzikanten met enkele jaren ervaring of mensen die overwegen om hun hobby na een aantal jaren weer op te pakken, zijn dus van harte welkom bij onze harmonie. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier op deze site, stuur een mail naar secretaris@harmoniekna.nl of kom gerust eens een kijkje nemen op onze repetitie avond.

Repetitietijden

De repetitietijden van de verschillende orkesten zijn als volgt:

• het “Kingerhermenieke” repeteert elke vrijdagavond van 18.30 tot 19.15 uur.
  • de Jeugdharmonie repeteert elke vrijdagavond van 19.15 tot 20.15 uur.
  • het grote korps repeteert elke vrijdagavond van 20.30 tot 22.45 uur.

Zij repeteren allen in de concertzaal van gemeenschapshuis “De Hamar”in Belfeld.

Wilt u zich aanmelden als lid van onze vereniging, download een Aanmeldformulier , vul het in en stuur dit op naar Miriam Boonen, onze secretaris (Het adres staat op het formulier).